My Bottle ~ recenzia

10. april 2015 at 18:50 | Posted by: Adri |  RECENZIE [Adri]
V rámci dnešného dňa som sa rozhodol, že pripravím pre vás recenziu. Ide o fľašku s názvom "My Bottle" - v preklade "Moja fľaša", ktorú určite viacerí z vás poznajú. Pre tých, ktorí nevedia o čo ide a chceli by vedieť, neprestávajte čítať. Tí ktorí vedia o čo ide, aj vy čítajte. :D Pripravil som si pre vás pár informácii o fľaške, fotky mojej fľašky a tiež aj môj názor.

Fľaška "My Bottle" vznikla minulý rok v roku 2014 v Japonsku, kde sa stala veľkým hitom a onedlho sa dostala do pozornosti aj do celého sveta. Začali si ju viacerí ľudia kupovať či už pre seba, alebo pre svojich známych. A prečo? Vďaka trendovému vzhľadu, štýlovému vrecúšku, zdravotnej nezávadnosti a zloženiu. My Bottle je vyrobená z Tritanu (prírodno-ekologicky šetrná živica), ktorý sa používa na výrobu detských fliaš. Vrchnák a podvrchnák sú vyrobené z polypropylénu (termoplastický polymér). Vrecúško je vyrobené z vrecoviny a na ňom je nápis "Don't Touch, This is My Bottle" - v preklade "Nechytať, toto je moja fľaša". Premier fľašky je 6,5 cm, výška je 19,5 cm, objem je 500 ml a odolnosť voči teplote je -40 ℃ ~ 100 ℃. Cena sa pohybuje v rozmedzí €11,99 - €12,99. Kedže sa táto fľaška stala veľkým trhákom, vznikali a aj vznikajú nové a nové napodobneniny, čiže fejky. Na zľavových portáloch je oveľa nižšie cena, tiež aj na rôznych bazároch, aliexpressu či ebay-u. Pokiaľ chcete kvalitu, tak rozhodne nekupovať za pár eur.

1000x1000.jpg (500×497)


My Bottle som si chcel už dlhšiu dobu objednať, ale nejako som sa k tomu nedokopal, pretože tá cena je dosť vysoká, ale kvalita je kvalita. Na jednom Instagramovom účte oficiálneho predajcu prebiehala súťaž práve o túto fľašku. Trebalo zdieľať jednu fotku na Instagrame a už som bol zaradený. Vyskúšal som to a do súťaže som sa prihlásil. O 2 týždňe či tak nejako nastalo vyhlásenie a viete čo sa stalo? JA som vyhral spolu s jednou slečnou! :O Absolútne som to nečakal a veľmi ma to potešilo. Pred 2 týždňami mi táto fľaška prišla a musím povedať, že som naozaj spokojný a určite ju odporúčam. Veľkou výhodou je, že do nej môžete dať veľmi horúce nápoje a nič sa s tým nestane (čaj, káva...). Tiež môžete My Bottle naplniť ovocím, zeleninou alebo hocičím iným. Fantázií sa medze nekladú.


Ak by ste si túto fľašku chceli zakúpiť, tak je to možné na dvoch oficiálnych weboch, no ja určite odporúčam web - mybottleshop.sk, odkiaľ mám aj ja túto fľašu.
 

2 people judged this article.

Comments

1 maredifragole maredifragole | Email | Web | 10. april 2015 at 20:39 | React

Už jsem o ní slyšela a vypadá fantasticky!! :)

2 queen-of-demons queen-of-demons | Web | 10. april 2015 at 20:52 | React

Vůbec jsem o tom neslyšela.. ale jak si to teď čtu, přemýšlím že si to koupím :)

3 ♕ PetraLife.blog.cz ♕ ♕ PetraLife.blog.cz ♕ | Email | Web | 10. april 2015 at 21:47 | React

Skvělá recenze! Mít více peněz, tak si ji díky tvé recenzi snad i přídím! :D Skvěle jsi to napsal!! :)
Děkuji za tvůj krásný komentář. :)

4 Flor Flor | Web | 10. april 2015 at 22:13 | React

Vůbec jsem o ní neslyšela, ale vypadá zajímavě. :)

5 steel32 & darthnellr steel32 & darthnellr | Web | 11. april 2015 at 0:01 | React

ta flaška je neskutečně úžasná! :D

6 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | Email | Web | 11. april 2015 at 7:40 | React

Pěkná recenze, líbí se mi tato flaška na různých fotkách, ale já o ní zatím nestojím :-)

7 Anette Anette | Web | 11. april 2015 at 13:18 | React

ta flaška vypadá dokonale ♥ obzvlášť s tím ovocem :)

8 M. M. | Email | Web | 11. april 2015 at 13:28 | React

Tak to jsi měl štěstí! Já jsem podobnou soutěž vyhrála jen jednou jedinkrát a od té doby už nic :/ :D
Ta flaška je luxusní, taky bych si ji chtěla pořídit :)

9 Mariiis_N Mariiis_N | Web | 11. april 2015 at 21:18 | React

recenze je moc pěkně napsaná :) každopádně já o téhle flašce slyším poprvé :)

10 deny deny | Web | 12. april 2015 at 12:33 | React

Já bych si tuto flašku nebo voss chtěla hodně moc pořídit ale bohužel se mi to nechce moc objednávat ;),takže nejspis si počkám na prázdniny až pojedu někam do ciziny a tam si pořídím vodu voss;) ale i ta my bottle vypadá moc hezky:)

11 WaterLily WaterLily | Email | Web | 12. april 2015 at 12:58 | React

O této flašce jsem někde četla, její desing se mi hodně líbí a připadá mi malinkatá :) ale tak asi to stačí :) Jinak gratuluju k výhře :D

12 • Lenush • • Lenush • | Web | 12. april 2015 at 13:01 | React

Gratuluji k výhře :)

Na tyhle lahve jsem se už hodněkrát dívala, protože se mi hodně líbí, ale odradilo mě to, když jedna slečna napsala, že se jí ten nápis sešoupal :) Tak doufejme, že ti vydrží co nejdéle :)

13 Ta "neviditelná" :) Ta "neviditelná" :) | Web | 12. april 2015 at 15:41 | React

Sice se o tohle nijak zvlášť nezajímám, ale recenze je skvělá! :-)
Aspoň jsem se o této flašce něco dozvěděla, například to, že je z Japonska a z čeho je vyrobená a tak. To je pro mě opravdu novinka.
A ta taštička na tu flašku, ta je boží :-D :33

14 ellendee. ellendee. | Web | 13. april 2015 at 19:29 | React

Přemýšlela jsem o tom, že si jí koupím na ebayi, ale nechtěly se mi nějak hledat recenze, a tak jsem si řekla snad někdy no.. a možu si ji už objednat :D fajn článek:)

15 Jirina Jirina | 28. july 2015 at 16:31 | React

Už ji můžete koupit i u nás v ČR, já doporučuji z eshopu https://mybottlelahev.cz/ . :)

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement