Spolubývajúca - Film | Recenzia

14. may 2015 at 21:50 | Posted by: Adri |  RECENZIE [Adri]
61TAqRluQvL.jpg (500×500)
Síce je tento film starší, z roku 2011, no ja sa predsa rozhodnem pre recenziu. Ide o film s názvom "Spolubývajúca". Film mi odporúčila moja spolužiačka a pred týždňom som si ho pozrel. Mám veľmi rád filmové žánre ako je drama, triler..., takže som bol na to zvedavý. Najprv som si myslel, že som tento film už videl, no ale zistil som, že nevidel. :D Dúfam, že sa vám recenzia bude páčiť!

Drama / Psychologický / Thriller / Horor
USA, 2011, 88 min

O čom film je?
Je krásna. Je verná. Je psychotická. A nanešťastie pre čerstvú vysokoškoláčku Saru (Minka Kelly) je tiež jej spolubývajúca. Po príchode do novej školy Sara začína chodiť so Stephenom (Cam Gigandet) a nachádza si novú najlepšiu kamarátku, spolubývajúcu Rebeccu (Leighton Meester). Nové kamarátstvo sa ale čoskoro mení na nočnú moru. Sara sa ocitá tvárou v tvár desivému poznaniu, že jej priateľka je posadnutá a nevyrovnaná osoba, ktorá možno dokonca aj vraždí!
~ popis k filmu: csfd.cz

Môj názor: Dve krásne hlavné postavy, ktoré nútia sledujúcich k pozeraniu sa. Minka Kelly, jedna z hlavných postáv mi úplne pripomína herečku Jessicu Albu. Ako keby si z oka vypadli. Na filme sa mi najviac páčilo, ako tá psychopatka Rebecca vymýšľala stále nové a nové zákerné plány. Musím uznať, že pri sledovaní filmu som sa rozhodne nenudil. Bol som celý čas v napätí, pretože som čakal, čo ešte Rebecca vykoná. Celý film sa mi zdal veľmi pekne spracovaný. Čo by som skritizoval je hlavne ten koniec. Určite sa na neho oplatí čakať, no mňa sklamal v tom, že to skončilo tak nečakane rýchlo. Niektoré prvky boli až moc fantastické, ale to je v skorom každom jednom filme (nič nečakané :D). Mňa takéto filmy bavia, takže som bol určite spokojný. Tiež ho určite odporúčam, ak ste ho ešte nevideli.

~ Hodnotenie csfd.cz: 53%
~ Moje hodnotenie: 85%
~ Pozrieť online film práve tu
~ ****

roommate.jpg (428×276) 18k287mnsh1dvjpg.jpg (1500×1000)
 

2 people judged this article.

Comments

1 Elis Elis | Web | 15. may 2015 at 10:53 | React

Pěkně napsaná recenze, už jsem o filmu před časem něco četla, ale ještě jsem film neviděla...

2 Zuzka Zuzka | Email | Web | 15. may 2015 at 19:00 | React

Film som nevidela, a ani to nie je môj obvyklý žáner, ale možno ho vyskúšam :D Nehrá tú Rebeccu tá baba...no čo hrala v Gossip Girl Blair? :D Nemám ju rada :D

3 Anette Anette | Web | 16. may 2015 at 15:12 | React

o filmu jsem neslyšela, ale moc se mi líbí, musím se na něj podívat :) pěkně napsaná recenze :)
a ještě bych chtěla poděkovat za vždy milé komentáře u mě na blogu, kterých si moc vážím :) děkuji ♥

4 ellie's' - untrue.blog.cz ellie's' - untrue.blog.cz | Web | 16. may 2015 at 16:13 | React

ta holka je psychopat, viděla jsem to hrála tam jedla s hellcats seriálu

5 Beatricia Beatricia | Web | 16. may 2015 at 16:14 | React

Film jsem viděla a souhlasím s tvou bezvadnou recenzí. Na téma spolubydlící je více filmů a všechny mají napětí a výbornou psychologii. Tento žánr mám moc ráda. ☼☼☼

6 Bella.M Bella.M | Web | 16. may 2015 at 16:19 | React

Nikdy jsem film neviděla, ale mrknu se :)
Jinak ta kaše se dělá tak že dáš mléko necháš ho povařit až se začne vařit dáš do ní rýži a vaříš dokud rýže nenabyde, poměr si najdi na netu když tak :) no a pak dochutíš když je to hotové :) dáš si tam třeba kokos, nebo marmeládu, cukr, med, skořici, kako, cokoliv tě napadne :) a máš hotovo :)

7 Michaela Michaela | Web | 16. may 2015 at 20:39 | React

Na tenhle film jsem poprvé koukala s kamarádkou, která mi řekla ''stáhla jsem si novou fajn romantikou tak se kouknem'', tak jsem koukali a nevěřila jsem svým očím. I když to nebyla romantika a vlastně jenom romantický filmy jsou můj šálek kávy, tak tohle mě hodně uchvátilo, i když jsem si v některých chvilkách zakrývala oči. Je to super film a patří mezi moje hodně oblíbené :)

8 M. M. | Email | Web | 17. may 2015 at 13:15 | React

Pěkná recenze :)
Já tento film ještě neviděla, ale vím o něm.. Akorát nejsem moc hororový typ, tak jsem se ještě neodhodlala na to podívat :D

9 Inalyn Inalyn | Email | Web | 17. may 2015 at 15:10 | React

Recenzia vyzerá super, aj celkovo film len ja nie som hororový typ, takže si ho asi nepozriem :D Celkom ma štve, že som taký strachopud, ale žiaľ to už nezmením :D

Inak ďakujem, že si mi pri prijímačkách veril - zvládla som to :) Dúfam, že mne sa učiť ešte aspoň chvíľku bude chcieť a z toho gympla nevyletím potom :D A prečo som dala tú Charlieho továreň na čokoládu dobrodružnú? No, teraz už netuším :D Lebo som si myslela, že vo fantastickej vystupujú nadprirodzené bytosti asi :D

10 • Lenush • • Lenush • | Web | 17. may 2015 at 17:57 | React

Mám ráda tento styl filmů a Spolubydlící je jedním z mých oblíbených. Rebecca je fakt psycho.

Jinak děkuji za tvůj komentář k poslednímu článku. Měl jsi naprostou pravdu :)

11 Lory Lory | Web | 17. may 2015 at 21:29 | React

Mám pocit, že už jsem o tomhle filmu někde slyšela, ale bohužel zatím nikdy neviděla. Filmy tohoto typu mám moc ráda, líbí se mi, když se nenudím a děj mě dokáže zmást. Vypadá to vcelku dobře, možná že se na to někdy podívám, díky za tip :)

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement