P2 - Film | Recenzia

8. august 2015 at 20:19 | Posted by: Adri |  RECENZIE [Adri]

P2

Horor / Thriller
USA, 2007, 94 min

Po dlhšom čase tu mám pre vás ďalšiu recenziu. Tá predtým bola v máji, takže zostaviť novú recenziu nie je na škodu. Ako možno už viete, mám strašne rád filmové žánre ako sú horory, trilery, scifi a podobne. Tým pádom som sa znovu rozhodol pre niečo podobné. Síce je film starší, no ja si myslím, že to nevadí. Rád si pozriem staršie filmy. Ja len dúfam, že sa tu nájde pár ľudí, ktorým sa páči takýto typ žánrov. Ak nie, nuž.. :))

Obsah filmu: Je Štedrý večer, ale mladá ambiciózna manažérka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová) je ešte stále v práci. Chce všetko dorobiť, než vyrazí na rodinnú večeru. Keď konečne zíde do opustenej garáže, zistí, že nemôže naštartovať auto a nemá signál v mobile. Pomoc jej ponúkne priateľský strážca Thomas (Wes Bentley), ale keď sa ani jemu nepodarí auto spraviť, povie Angele, aby sa s ním navečerala. Tá sa len zasmeje, lenže vzápätí zistí, že sa ocitla v situácii, ktorá rozhodne úsmevná nie je. Prebudí sa totiž priviazaná k stoličke v studenej miestnosti pre bezpečnostnú službu v podlaží P2 a je si istá, že štedrovečerná večera je to posledné, po čom Thomas prahne. Teraz záleží hlavne na jej odvahe a túžbe žiť, aby sa jej odtiaľ podarilo utiecť. Americký hororový thriller režíroval Franck Khalfouna.
~ popis k filmu: csfd.cz

Môj názor: Celý dej filmu sa odohráva v garáži a má dve hlavné postavy - manažérku Angelu Bridgesovú a strážnika Thomasa. Musím uznať, že to má naozaj veľmi originálny a zaujímavý námet. Zatiaľ som sa nestretol s filmom, ktorý by sa odohrával len na jednom miestečku. Film mi príde ako taká naháňačka medzi mačkou a myšou. Rozhodne som sa pri tomto filme nenudil a bol som v plnom napätí čo sa bude ďalej odohrávať. Ako v každom filme, tak aj v tomto sa našlo pár nedostatkov, t.j. slabý a pre mňa trošku hlúpučký strážnik, policajti, ktorí si nevšimli spadnutý mobil na zemi a ešte sa toho pár určite nájde. Odporúčam vám tento film. Skvelý dej, námet, postavy!

~ Hodnotenie csfd.cz: 58%
~ Moje hodnotenie: 96%, *****
~ Pozrieť online film práve tu
 

1 person judged this article.

Comments

1 Lucka Lucka | Web | 8. august 2015 at 20:28 | React

Ježiši, horory nic pro mě, já jsem děsnej posera a dneska navíc doma sama, to by to dopadlo. :D

2 Mariiis_N Mariiis_N | Web | 8. august 2015 at 21:03 | React

Horory nemám zrovna v oblibě, ale protože tenhle má od tebe tak skvělé hodnocení, tak se na něj dokonce možná i podívám :)

3 Mariiis_N Mariiis_N | Web | 8. august 2015 at 21:14 | React

Určitě ti dám vědět, jestli se na film podívám :)
Máme tu až moc vedro 32 stupňů, ale lepší než aby pršelo :D

4 Beatricia Beatricia | Web | 8. august 2015 at 21:32 | React

Já mám horory ráda v bezpečí svého křesla. Moc hezká a působivá recenze.
Adri, tvůj blog má úroveň, proto ti dávám návod na odsazování textu od obrázku. Aby text nebyl nalepený přímo na něm. Bude to lépe esteticky působit. Tento návod jsem vypracovala sama a funguje. Vyzkoušelo ho více blogerů. Držím ti palce.
http://beatricia.blog.cz/1210/text-odsazeny-od-obrazku

5 Beatricia Beatricia | Web | 8. august 2015 at 21:49 | React

Adri, ty jsi skvělý muž činu, já tě také miluji. Povedlo se ti to úžasně a vypadá to moc hezky. Jsem ráda, že jsi můj návod úspěšně vyzkoušel; je to pro mne satisfakce za tu práci s tím návodem. Přeji ti krásné prázdniny a zase brzy na blogovou shledanou. ♥♥♥

6 Tez Tez | Web | 8. august 2015 at 22:25 | React

Já na filmy skoro nekoukám a už vůbec ne na horory. Jsem totiž děsnej posera. :D

Jinak, moc mě potěšila tvoje pochvala a vůbec fakt, že se ti můj článek líbil. Děkuju. Napsala jsem ti komentář i k článku na to téma (4 věci, které bys nikdy neudělal). Píšu k aktuálnímu článku, protože bych byla ráda, kdyby sis ten komentář přečetl. :)

7 Luci Luci | Email | Web | 9. august 2015 at 18:00 | React

horory mám celkem ráda, ale nikdy ne sama - na to jsem moc velkej posera :D ale zase mí "spolusledovači" říkají, že dívat se semnou na horor je lepší než beze mně, protože když film za nic nestojí, mohou se aspoň smát mě... :D tento film mě zaujal :O jedno místo, takovej psychopat... no, zkusím někoho přesvědčit, ať se na to se mnou podívá :D

8 cincina cincina | Web | 9. august 2015 at 20:37 | React

Tak tenhle film jsem neviděla a ani se na něj nepodívám, protože se nedívám na horory:D

9 Beatricia Beatricia | Web | 10. august 2015 at 11:03 | React

Děkuji ti za krásný komentář. Inspirovala jsem se také u tebe, ve tvém menu. Riadi sa mottom: "Nikdy sa nevzdávaj. Ani vy sa nikdy nevzdávajte a plňte si svoje sny". Přesně tak to cítím i já, i když, přiznávám, je to někdy těžké. ☼☼♥♥☼☼

10 Zuzka Zuzka | Email | Web | 11. august 2015 at 17:37 | React

Nemám rada horory ani filmy, v ktorých je málo postáv. Takže to nie je nič pre mňa :D

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement